صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 67891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 151 به 160 از 163

موضوع: کابینه یازدهم | اخبار+تحلیلها+حواشی+ نتایج رای اعتماد

  1. #151
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض فشار افراطیون به روحانی برای دهن‌کجی به مجلس

    محافل اپوزیسیون و فعال در فتنه ضمن ابراز ناخرسندی از رای عدم اعتماد نمایندگان به سه وزیر متهم به دخالت در فتنه 88، خواستار اتخاذ روند افراطی و تقابلی از سوی رئیس‌جمهور شدند.
    احمد سلامتیان (از عناصر فراری مقیم پاریس و از اعضای دفتر هماهنگی بنی‌صدر در اوایل انقلاب) ضمن نوشته‌ای که در ارگان گروهک ملی- مذهبی منتشر شده از حسن روحانی خواست در برابر مجلس مقاومت کند و عقب‌نشینی نکند! وی از رئیس‌جمهور خواست همان «کیفیت» سیاسی! وزرای رد شده را در معرفی نامزدهای تصدی 3 وزارتخانه مذکور (علوم، آموزش‌وپرورش، ورزش) لحاظ کند. او می‌نویسد: اگر روحانی عقب‌نشینی نکند و وزرای جدیدی را معرفی کند که همان کیفیت سیاسی را در انتخاب اولش داشته باشند، مجلس توانایی رای ندادن مجدد به وزرا را ندارد. هر نوع کنار آمدن با مجلس، نشانه ضعف دولت است(!) او باید در این جبهه پویایی داشته باشد و همان گونه که باید از فرصت دیپلماسی که در فضای بین‌المللی به سوی ایران باز شده استفاده کند.
    همزمان سایت کلمه دیگر سایت بارگذاری شده از پاریس که توسط مشاور فراری موسوی اداره می‌شود، از رئیس‌جمهور خواست رای مجلس را در برابر ملت قرار دهد و وزیران جدیدی را که معرفی می‌کند متفاوت از وزرای رد شده قبلی (نجفی، میلی‌منفرد و سلطانی‌فر) نباشند.
    همچنین احسان مهرایی از همکاران فراری روزنامه‌های زنجیره‌ای در وب‌سایت رادیو زمانه نوشت: حسین شریعتمداری نماینده رهبری در روزنامه کیهان در ایام بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی هر روز مطلبی علیه [برخی از] آنان منتشر می‌کرد. البته توقع او بیش از اینها بود و خواستار رای ندادن به زنگنه هم بود. در عین حال نمایندگان به سه وزیر رای ندادند تا حرف او بر زمین نماند. اینک حسن روحانی برای سه وزارتخانه جدید و وزرای بازمانده از وزارت، تجربه دولت‌های گذشته را پیش رو دارد از هاشمی رفسنجانی گرفته که بلافاصله پس از رای عدم اعتماد مجلس به «محسن نوربخش» او را به سمت رئیس بانک مرکزی انتخاب کرد تا محمود احمدی‌نژاد که بر معرفی چهره‌های مطلوبش اصرار می‌کرد.
    وی با اشاره به این که ممکن است نمایندگان از چنین شیوه‌ای دلگیر شوند، بر ضرورت اتخاذ همین روش تاکید می‌کند و تصریح می‌کند: «یکی از معدود اقدامات احمدی‌نژاد که شاید به کار روحانی هم بیاید نحوه انتخاب سرپرست برای وزارتخانه‌های بی‌وزیر و معرفی وزیر بعدی است. احمدی‌نژاد پس از عدم اعتماد مجلس به هر یک از وزرایش یکی از چهره‌های مطلوب خود را به عنوان سرپرست انتخاب می‌کرد و در این مدت آن چه می‌کرد که مطلوبش بود، سرپرستان وزارتخانه‌ها تمامی عزل و نصب‌های موردنظر را انجام می‌دادند تا برای وزیر معرفی شده عزل و نصبی باقی نماند. برداشتن مدیر تازه منصوب شده هم کار ساده‌ای برای نمایندگان مجلس و وزیر بعدی نبود، این اتفاقات کار نمایندگان مجلس را به جایی می‌رساند که از رای ندادن به وزیر قبلی پشیمان می‌شدند.»
    رجب‌ مزروعی از اعضای متواری حزب مشارکت نیز در مصاحبه با بی‌بی‌سی از معرفی جعفر توفیقی برای سرپرستی وزارت علوم استقبال کرد و آن را «اقدام هوشمندانه، حاکی از عزم پیگیری مطالبات حامیان خود» توصیف کرد. مرتضی کاظمیان از اعضای پاریس‌نشین گروهک ملی- مذهبی نیز در مصاحبه با رادیو فردا به استقبال انتصاب توفیقی و نجفی (ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری) رفت و گفت: این انتصاب‌ها به ویژه انتصاب توفیقی پیام معنی‌دار به اکثریت مجلس بلکه جریان اصولگراست. به هر حال با توجه به اینکه توفیقی جایگزین مصطفی معین [در وزارت علوم دولت اصلاحات] و از اعضای ارشد ستاد انتخاباتی «عارف» و همین‌طور وزیر خاتمی و نزدیک به «جبهه مشارکت» بوده، اصولگرایان خیلی فشار آورده بودند که او به عنوان وزیر پیشنهادی علوم معرفی نشود و حال به همین دلیل است که به نظر من این گزینه مطرح شده از طرف روحانی حاوی پیغام سیاسی مهمی است.
    شایان ذکر است پیش از این معرفی رسمی کابینه به مجلس، نام جعفر توفیقی به عنوان گزینه اول تصدی وزارت علوم مطرح بود و همان زمان برخی رسانه‌های ضدانقلاب اعلام کردند که از طریق قبضه کردن وزارت علوم می‌توانند انتقام سخنرانی 23 تیر 1378 حسن روحانی علیه فتنه‌گران را بگیرند. روحانی در آن سخنرانی، آشوبگران را اراذل و اوباشی که باید مرعوب شوند و عامل آمریکا و اسرائيل هستند، معرفی کرده بود.
    توفیقی عضو بنیاد باران خاتمی و رئیس ستاد انتخاباتی عارف بود که پس از انصراف عارف، ستادهای وی را منحل کرد. او پیگیر ایجاد حزبی برای عارف است اما با این وجود ادعا می‌کند اولویت کارهایش سیاسی نیست.
    یادآور می‌شود عناصر تندرویی مانند نجفقلی حبیبی، علی‌محمد حاضری و رحیم ابوالحسنی، جعفر توفیقی را در اولین روز سرپرستی وزارت علوم همراهی می‌کردند. محسنی مدیر حراست وزارت علوم در دوره ملتهب وزارت معین نیز از همراهان روز نخست توفیقی بوده است.
    به نظر می‌رسد فشارهای شاخه داخلی جریان افراطی در دو حزب مشارکت و کارگزاران، نقش مهمی در اقدام شائبه‌برانگیز معرفی توفیقی برای سرپرستی وزارت علوم و انتصاب محمد نجفی به معاونت رئیس‌جمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری داشته است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #152
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض خیز دو حزب منحله برای تصاحب وزارت علوم

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه تشکل‌های منحل شده مشارکت و مجاهدین، برای تصاحب وزارت علوم و آموزش و پرورش خیز برداشته‌اند، گفت: سرپرست فعلی وزارت علوم نباید به‌عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شود.
    به گزارش فرهنگ نیوز، احمد نجابت عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ترکیب کابینه یازدهم مشخص شده است، گفت: ما معتقدیم باید از نقاط مثبت و آرمان‌گرایی دولت دفاع کنیم، البته این بدان معنی نیست که انتقاد خود را از دولت جدید مطرح نکنیم. رئیس‌جمهور دیروز در مراسم تودیع و معارفه وزیرکشور گفته بود حزب و تشکل سیاسی وجود ندارد و فقط در آستانه انتخابات کرکره خود را بالا و چراغ‌هایشان را روشن می‌کنند، در حالی که اینگونه نیست و ما احزاب فعالی هم داریم. همچنین حجت الاسلام روحانی اصولگرایی را کنار اصلاح‌طلبی گذاشته است، عملکرد برخی از اصلاح‌طلبان را در گذشته دیدیم و از این رو به این مواضع رئیس‌جمهور انتقاد داریم.
    وی در ادامه نحوه بررسی صلاحیت وزرا در مجلس را خوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه نقش آفرینی در فتنه مهمترین دلیل برای عدم رای اعتماد به نجفی و میلی‌منفرد بود، افزود: با این حال متاسفانه فردی به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شده است که درجریان فتنه ۸۸ مواضع خوبی را علیه فتنه اعلام نکرده است، بنابراین امیدواریم رئیس‌جمهور وی را به‌عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی نکند و اگر هم معرفی کرد، نمایندگان نباید رای اعتماد دهند.
    عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران تصریح کرد: تشکل‌های منحل شده مشارکت و مجاهدین انقلاب برای تصاحب وزارت علوم و آموزش و پرورش خیز برداشته‌اند و در جلسات داخلی خود گفته‌اند ما در چهارسال اول رسما از روحانی حمایت نمی‌کنیم و فقط در این دو وزاتخانه فعال خواهیم بود، نمایندگان مجلس باید وظیفه خود را به خوبی عمل کنند. وظیفه آنان مقابله با نیروهای تندرو و افراطی در دولت است، تندروها فعال شده‌اند و باید مراقب آنها بود.
    نجابت ادامه داد: رسانه‌های آنها بعد از بررسی صلاحیت وزرا به مجلس حمله کردند و فردی همچون کرباسچی که پرونده وحشتناکی را از خود به جا گذاشته است مدعی شده مجلس افراطی است، این مواضع و تحلیل‌ها نشان می‌دهد افراطی‌ها در این دوره برنامه و نقشه دارند و رئیس جمهور باید مواظب باشد. ما روحانی را فردی باهوش می‌دانیم و معتقدیم نباید فریب تندروها را بخورد.

    منبع: تسنیم
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  4. #153
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض حامیان فتنه 88 برای وزارت صلاحیت ندارند

    نمایندگان و کارشناسان : حامیان فتنه 88 برای وزارت صلاحیت ندارند
    فعالان سیاسی در واکنش به انتصاب برخی چهره‌های حامی فتنه سال 88 به‌عنوان سرپرست وزارتخانه‌هایی که وزرای پیشنهادی آن‌ها موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشدند، بر عدم مماشات مجلس با این افراد تاکید کردند.
    حجت‌الاسلام «حسین سبحانی‌نیا» عضو هیئت رئيسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، در خصوص برخی از اظهارنظرها مبنی بر سیاسی عمل کردن مجلس در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اظهار داشت: مجلس وظایفی دارد و یکی از وظایف مهم مجلس رای اعتماد به وزرا برای امور اجرایی کشور است. مجلس در این مرحله به خوبی به وظیفه خود عمل کرد و تمام دقت و بررسی‌ها را به صورت شفاف انجام داد و نهایتاً در فضای عمومی به وزرای مطرح و کاندیداهای وزارتخانه‌ها رای اعتماد داد.
    سبحانی‌نیا با تاکید بر اینکه برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی آینده نیز فتنه خط قرمز است، تصریح کرد: این خط قرمز برای تمام نمایندگان است و فراکسیون رهروان ولایت، اصولگرایان و تمام نمایندگان موضوع فتنه را به‌عنوان خط قرمز اعلام کرده‌اند، لذا اگر موضوع نقش داشتن کاندیداهای وزارتخانه‌ها در فتنه ثابت شود، بدون تردید نمایندگان به آنها رای اعتماد نخواهند داد، مگر اینکه ثابت شود در فتنه نقشی نداشته باشند.
    «فرج‌الله عارفی» نماینده مردم جیرفت نیز در گفت‌وگو با فارس، در مورد وزرای پیشنهادی جایگزین آموزش و پرورش، علوم و ورزش، پیروی از ولایت‌فقیه را اولین ملاک مجلسی‌ها برای رای اعتماد به این وزرا دانست و گفت:‌ وزرای پیشنهادی به مجلس باید شاخص‌ها و معیارهای 15 وزیری که رای اعتماد گرفتند را داشته باشند.
    وی عدم توجه به مسائل جناحی و گروهی، توجه به معیشت مردم، تلاش برای حرکت هم‌افزایی دولت و همچنین تبری از فتنه را از شاخص‌هایی برشمرد که مجلس بر آن تاکید دارد. نماینده مردم جیرفت به رئیس‌جمهور پیشنهاد داد تا وزرایی را که به مجلس معرفی می‌کند بدون حاشیه و صرفاً به فکر خدمت‌رسانی به مردم باشند.
    «حمیدرضا ترقی» عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه هم معرفی «جعفر توفیقی»، سرپرست وزارت علوم به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس را ظن و گمان رسانه‌ای دانست و اظهار داشت: فکر نمی‌کنم رئیس‌جمهور، توفیقی را به مجلس معرفی کند، چرا که سوابق توفیقی نیز مانند میلی‌منفرد است که نمایندگان مجلس به وی رای اعتماد ندادند.
    وی ادامه داد: روحانی حساسیت مجلس به فتنه را در عدم رای اعتماد به 3 وزیری که رای نیاوردند، کاملاً متوجه شده است و با اسنادی که در خصوص سوابق توفیقی در فتنه منتشر شده و در اختیار نمایندگان قرار گرفته، وکلای ملت نسبت به توفیقی حساسیت پیدا کرده‌اند.
    عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه معرفی توفیقی را لج‌بازی با مجلس توصیف کرد و به تسنیم گفت:‌ آقای روحانی روحیه مجلس را می‌شناسد و می‌داند که روحیه مجلس لج‌بازی‌پذیر نیست و لج‌بازی کردن با مجلس در همکاری دولت و مجلس تعارض ایجاد می‌کند. همچنین لج‌بازی نیز افراطی‌گری و به دور از اعتدال است.
    بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس نیز در نامه‌ای خطاب به روحانی تاکید کرد: کسانی که در سال 88 انتخاب مردم را به سخره گرفتند شایستگی سرپرستی یکی از مهمترین وزارتخانه‌ها را ندارند.
    در بخشی از این نامه آمده است: متاسفانه به دلایل متعدد و مستند برخی انتخاب‌ها و انتصاب‌های اخیر صورت گرفته در مقام معاونت‌ها و سرپرستی برخی وزارتخانه‌ها رئيس‌جمهور محترم را در مظان و معرض خطر عدول از اعتدال و سوگند یاد شده قرار داده است.
    چگونه می‌توان پذیرفت کسی که در فتنه 88 نقشی مهم داشته و به سخنرانی علیه جمهوریت نظام پرداخته و انتخاب مردم را به سخره گرفته و موجب خدشه وارد شدن به اساس نظام شده است، امروز در منصب سرپرستی یکی از مهمترین وزارتخانه‌ها قرار گیرد! آیا این‌گونه انتصاب‌ها با مشی اعتدال و خواست واقعی مردم و اصول قانون اساسی هم‌خوانی دارد؟ آیا نباید سرپرستی که سکان امور وزارت را به عهده می‌گیرد خود را پایبند به نظام و قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه بداند و آیا کسی که خود در مقابل این همه ایستاده است و به توهین علیه آنها پرداخته، که مستندات آنها نیز موجود است، می‌تواند شایسته تصدی چنین مسئولیت‌هایی باشد. مسلم است که پاسخ منفی است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  5. #154
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض خیانت به جای امانتداری شرط وزارت شده

    از کی خیانت به جای امانتداری شرط وزارت شده؟!
    در حالی که تصور می‌شد معرفی جعفر توفیقی صرفا برای سرپرستی وزارت علوم انجام شده، اکبر ترکان فاش کرد وی وزیر پیشنهادی به مجلس نیز خواهد بود.
    به گزارش سایت‌های اصلاح‌طلب، ترکان که عنوان مشاور رئیس‌جمهور را یدک می‌کشد، گفته است: آقای توفیقی انسان توانایی هستند و تخریب‌ها روی عملکرد ایشان اثر منفی نخواهد داشت. ان‌شاءالله ایشان به زودی در مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی علوم صحبت خواهند کرد و ما از سخنان ایشان در مجلس استفاده خواهیم کرد.
    توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در انتخابات بود که پس از اعلام انصراف وی اقدام به انحلال ستادها کرد. او در دوره اصلاحات مدتی وزیر علوم بود و همچنین از حامیان فتنه سال 88 به شمار می‌رود که متاسفانه در اثر بی‌دقتی به ریاست کمیته فرهنگی- اجتماعی در مجموعه انتخاب وزرا معرفی شد. و پس از عدم رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به میلی‌منفرد، سرپرست وزارت علوم شد.
    بر اساس فیلم ویدئویی موجود که در سایت‌ها قابل دسترسی است،‌ توفیقی یکی از تحریک‌کنندگان فتنه و آشوب سال 88 و از مدعیان دروغ تقلب بوده و در یک تجمع در این زمینه به القای وقوع تقلب در انتخابات 4 سال پیش پرداخته است، او در این سخنرانی ادعا می‌کند 24 میلیون رای موسوی به اسم کس دیگری رفته است.
    این سخنرانی توأم با تحریک به آشوبگری است و نامبرده بایستی به عنوان یکی از عوامل آن خیانت و جنایت بزرگ مجازات شود.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  6. #155
    داره خودمونی میشه donya27 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    74
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Unhappy

    نقل قول نوشته اصلی توسط skarlet نمایش پست ها
    بدون شرح


    اندر احوالات وزیر راه‌وشهرسازی







    به به!!!!
    آقای روحانی خبری به ما هم بگین
    بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند


    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #156
    کاربر جدید tasbihguy آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    نوشته ها
    32
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    که چی؟؟

  8. #157
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مجلس مراقب دلالان رأی باشد

    یک عضو فراکسیون رهروان نسبت به وقوع پدیده دلالی رأی به وزرا در مجلس هشدار داد.
    فراکسیون رهروان بزرگ‌ترین فراکسیون مجلس با حدود 200 تا 220 نماینده است که اگرچه اکثریت اعضای آن را چهره‌های اصولگرا تشکیل می‌دهند اما برخی افراد اصلاح‌طلب -نظیر تاج‌ گردون از مقامات دولت اصلاحات، پیرمؤذن که برادر وی از اصلاح‌طلبان مجلس ششم بود و به آمریکا گریخته و...- نیز در آن عضویت دارند.
    اسماعیل جلیلی عضو فراکسیون رهروان با انتقاد از عملکرد برخی دلالان سیاسی در جریان رأی اعتمادها اظهار داشت: دلالان سیاسی با این ادعا که 120 تا 130 رأی از نمایندگان را دارند، در رأی اعتماد به کابینه پیشنهادی ورود کردند، خیلی جالب است در جریان رأی اعتماد یک سری افراد فعال می‌شوند بازار مکاره راه می‌اندازند و لابی می‌کنند.
    وی با بیان اینکه این دلالان وجوهات، تعهدات و قول‌هایی از وزرای پیشنهادی تعهد می‌گیرند تا رأی جمع کنند به مهر گفت: این دلالان بیرون از مجلس هستند و از طریق تعدادی از نمایندگان وارد شده و مثل یک غده سرطانی خود را تکثیر می‌کنند.
    عضو فراکسیون رهروان با بیان اینکه نمایندگان با عملکرد دقیق تمام کسانی را که از بیرون مجلس لابی کرده بودند دستشان را قطع کرد، اظهار داشت: مجلس با رأی اعتماد خود ثابت کرد با درایت و عقلانیتی که بر آن حاکم است اجازه نمی‌دهد چرخه فساد رشد کند و توان قطع دست افراد سوء استفاده کننده در حوزه مدیریت سیاسی را دارد.
    وی درباره سرپرست وزارت علوم و احتمالاً معرفی وی به عنوان وزیر به مجلس گفت: توفیقی باید آماده شود که به سؤالاتی که در خصوص عملکرد سیاسی ایشان در کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها و مجامع استانی مطرح می‌شود به صورت شفاف پاسخگو باشد و نباید مانند دوستانی که از رأی اعتمادها جا ماندند عمل کنند. وی ادامه داد: آن‌ها بیشتر سعی می‌کردند لابی‌های بیرون مجلس را برای کسب رأی اعتماد مبنا قرار دهند. توفیقی و سایر وزرای باقی مانده نباید دچار چنین خطایی شوند.
    یادآور می‌شود دادن رأی اعتماد به یکی از وزرای اقتصادی پیشنهادی در حالی که دوران مدیریت وی بر این وزارت حتی از سوی نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس ششم مورد اعتراض جدی بوده این شائبه را به طور جدی ایجاد کرده که لابی‌گری و برخی بده‌بستان‌ها موجب تأیید صلاحیت نامبرده شده و این در حالی است که مؤتلفان سیاسی وی در مجلس ششم مدیریت او را فاجعه و پر از ابهام می‌دانستند.
    در همین حال نشریه مثلث ضمن تحلیلی پیش‌بینی کرد به دنبال تشکیل دولت جدید احتمالاً فراکسیونی همسو شامل 17 درصد نمایندگان مجلس تشکیل شود. این طیف شامل 6درصد نمایندگان جدا از دو فراکسیون اصلی و 12درصد از اعضای فراکسیون رهروان هستند. براساس این تحلیل در این صورت درصد اعضای فراکسیون رهروان از 60درصد به 48درصد کل نمایندگان مجلس کاهش می‌یابد. این نوسان در میزان رأی اعتماد به برخی وزرا به چشم می‌آمد هرچند که این احتمال نیز وجود دارد که رأی اعتماد به برخی وزرا نه به خاطر جدایی از فراکسیون رهروان بلکه یک تصمیم عمومی برای تسهیل فعالیت دولت جدید بوده باشد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  9. #158
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض نظر متهم فتنه درباره کابینه روحانی

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] فائزه هاشمی در مصاحبه ای گفت: احمدی‌نژاد در حوزه زنان در ابعاد شکلی و ماهوی، تاثیرگذار بود. به هر شکل او تابوی انتصاب وزیر زن در کابینه‏اش را شکست و چندین معاون زن در کابینه‌اش منصوب کرد، همان کاری که تا به اینجای کار، آقای روحانی از تکرارش بازمانده.
    فائزه هاشمی در مصاحبه ای با روزنامه اصلاح طلب شرق، با تمجید از وجود وزیر زن در کابینه احمدی نژاد از عدم وقوع این امر در کابینه روحانی انتقاد کرد. بخش هایی از این مصاحبه به شرح زیر است.

    شما در مجلس پنجم رای اول را داشتید. در مجلس ششم وقتی شما رای‌نیاوردید وارد یک «قهر سیاسی» شدید. بعد هم که اوضاع سیاسی بر وفق مراد نبود، مدتی بنای عدم شرکت گذاشتید، فکر نمی‌کنید این رفتارتان در حوزه سیاست آماتوری است؟
    من این دو تا را با هم مقایسه نمی‌کنم. اولی بله، احساسی و عاطفی بود. یعنی رای‌نیاوردن خودم و آن چیزی که شما گفتید. ولی در مورد عدم شرکت این دو تا را قبول ندارم، چون در دو روز تصمیم به رای‌ندادن نگرفتم، بلکه در طول چهار سال به این نتیجه رسیدم. بنابراین این رفتار را عکس‏العمل سریع نمی‌دانم. ممکن است آماتوری بوده اما سریع و بدون تامل نبوده. اما در مورد اینکه تصمیم گرفتم که رای بدهم، آن هم فقط به این خاطر بود که تردید داشتم، راستش در عین تردید رای دادم. وقتی که آرا اعلام شد، راستش تا مدتی شوکه بودم.

    گفته بودید دختر آیت‌الله هاشمی بودن در رای آوری‌تان در مجلس تاثیرگذار بوده، اما عده ‏ای به شعارهای شما رای‌دادند. از جمله شعارهای‏تان پیرامون مباحث حقوق زنان و به خصوص در مورد «دوچرخه‌سواری». فکر نمی‌کنید پا پس کشیدن از حضور در انتخابات مجلس، یک‌جور عدم‌خوانش درست از جانب شما درباره رایتان بود؟ قهرتان پس از شکست در انتخابات مجلس ششم یک‌جور خودخواهی نبود؟
    اول باید حرف شما را اصلاح کنم، من هیچ‌وقت نگفتم که رای من به خاطر دختر هاشمی بودن بوده. البته این حرف‏ها به نقل از شما در سایت‌ها آمده و مستند است.
    ببینید، من گفتم که هر دو موثر بود. هم عملکرد خودم و هم دختر آقای هاشمی بودن. آن چیزی هم که شما می‏گویید همین است. ولی معتقدم که دختر آقای هاشمی بودن هم تاثیر‌گذار بوده. از یک دوره پیش از نمایندگی مجلس، وارد مسایل فرهنگی و اجتماعی شدم و عملکردی هم داشتم و جامعه و افکارعمومی هم تاثیرش را دید. این نبود که بگویم در آینده تاثیر‌گذار است. تاثیرش مشخص بود و نتیجه داد. بنابراین آنهایی که به من رای‌دادند به خاطر خودم و عملکردم به من رای‌دادند. البته هیچ‌گاه شعار «دوچرخه‌سواری» نداشتم.

    مجلس ششم شروع افول سیاسی آیت‌الله هاشمی بود. فکر نمی‌کنید بخشی از رای‌نیاوردن شما ریشه در همین مساله داشت؟
    ترجیح می‌دهم در این زمینه صحبتی نکنم چون از طرف برخی سوءاستفاده می‌شود.

    آقای روحانی کابینه خودشان را معرفی کردند، با وجود وعده‌های ایشان برای تشکیل وزارت زنان و بهره‌مندی از توانایی آنها در کابینه، حتی یک وزیر زن هم در کابینه ایشان نبود؛ آیا می‌توان کماکان به وعده‌های آقای روحانی خوش‏بین بود؟
    خب بر اساس خبرهایی که به ما رسیده بود، می‌دانستیم بین وزرا خانم نیست. متاسفانه این نگاه غالب در جامعه ما است و احمدی‌نژاد با همه خلأها و قصورها در حوزه زنان در ابعاد شکلی و ماهوی، تاثیرگذار بود. به هر شکل او تابوی انتصاب وزیر زن در کابینه‏اش را شکست و چندین معاون زن در کابینه‌اش منصوب کرد، همان کاری که تا به اینجای کار، آقای روحانی از تکرارش بازمانده.

    البته خیلی‌ها همین کار آقای احمدی‌نژاد را نمایش می‌دانستند؟
    من این را نمایش نمی‌دانم. ولی اگر حتی نمایشی هم بوده، یک اتفاق مثبت هم بود.

    این روزها خیلی‌ها حضور زنان در دولت آقای روحانی را به اشکال مختلف توجیه می‌کنند و باز هم مثل همیشه سر زنان بی‌کلاه مانده. موضع شخص شما برای حضور زنان در کابینه چیست؟
    به نظر من قراردادن وزیر زن در کابینه یا معاونان زن، یک حق برای خانم‌هاست و روسای‌جمهور وظیفه دارند، در این زمینه پاسخگو باشند.
    آیا در کابینه آقای روحانی پتانسیلی برای عملیاتی‌کردن افزایش مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان به چشم می‏خورد؟
    هنوز نمی‌توان قضاوت کرد، البته «سالی که نکوست از بهارش پیداست.» شروعش که خوب نبود.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  10. #159
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض مجلس به تصادفی فتنه رأی نمی‌دهد!

    زیباکلام: مجلس به تصادفی فتنه رأی نمی‌دهد!
    صادق زیباکلام آب پاکی را روی دست فتنه‌گران و اصلاح‌طلبان ریخت و گفت مجلس به توفیقی در صورت معرفی وی برای وزارت علوم رأی نخواهد داد.
    وی در مصاحبه با «آریا» به رغم دفاع از توفیقی گفت: بنده شک دارم مجلس به توفیقی رأی اعتماد بدهد زیرا به همان دلیلی که نمایندگان به میلی‌منفرد رأی اعتماد ندادند به همان دلیل به توفیقی هم رأی نخواهند داد. در واقع اگر میلی‌منفرد مقصر شناخته شود جرم دکتر توفیقی خیلی بیشتر از ایشان است.
    وی تأکید کرد: وقتی مجلس معتقد بود میلی‌منفرد در حالی که از کنار فتنه رد می‌شده باد فتنه وی را گرفته است آقای توفیقی شرایط بدتری دارد. در واقع نه تنها باد فتنه دکتر توفیقی را گرفته بلکه رو در رو و شاخ به شاخ با فتنه تصادم و تصادف کرد از این جهت فکر می‌کنم مجلس به هیچ وجه به وی رأی اعتماد ندهد اما با توجه به مصیبت‌هایی که در 4 سال اخیر به دانشگاه‌های کشور وارد شده است بنده به دکتر روحانی پیشنهاد می‌کنم آقای توفیقی را فعلاً برای اخذ رأی اعتماد به مجلس معرفی نکند و از سه ماه مهلت قانونی که دارد استفاده کند و دکتر توفیقی به عنوان سرپرست به وظایف خود عمل کند و اساتید اخراج شده و دانشجویان ستاره‌دار به دانشگاه‌ها بازگردانده شوند و پس از سه ماه فردی که کمتر در مظان اتهام فتنه قرار دارد به مجلس معرفی شود تا بتواند رأی اعتماد را به دست آورد.
    همزمان عطاءالله سلطانی عضو کمیسیون آموزش مجلس به فارس گفت: معرفی توفیقی به مجلس یک اشتباه بزرگ است. میلی منفرد که از مجلس رأی اعتماد نگرفت، وضعش از آقای توفیقی بهتر بود. فتنه برای نمایندگان یک شاخص است. درست است نظام بزرگواری کرده و با فتنه‌گران برخوردی نکرده اما نمایندگان در احراز صلاحیت برای وزارتخانه‌ها این موضوع را مد نظر قرار می‌دهند زیرا افراد فعال در فتنه و حامیان آنها در مواقع خطر کشور را تنها می‌گذارند.
    سلطانی با اشاره به اظهارات جعفر توفیقی که به تازگی فیلم آن از سوی رسانه‌ها منتشر شده است، گفت: آقای توفیقی حرف نگفته نگذاشت و این جای تأسف دارد.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

  11. #160
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض تکذیب اولین اظهارنظر سخنگوی دولت

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] سخنگو و یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهارات روز گذشته سخنگوی دولت درباره تعیین پنج نماینده از سوی این کمیسیون برای هم‌اندیشی با مسئولان معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری درباره اصلاح بودجه ۹۲ را رد کردند.
    به گزارش فرهنگ نیوز ، روز گذشته «محمدباقر نوبخت» سخنگوی دولت، در اولین نشست خود با اصحاب رسانه از تشکیل جلساتی بین دولت و مجلس برای ارائه اصلاحیه بودجه ۹۲ خبر داد.

    وی در این رابطه تصریح کرد: از آنجا که رویکرد دولت تدبیر و امید اینست که همه کارهای خود را با نمایندگان مردم در قالب کمیسیون‌های تخصصی مجلس هماهنگ و از این ظرفیت استفاده کند، پیرو جلسه‌ای که دیروز با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس داشتم، این کمیسیون با دید بسیار مثبت پنج نفر از اعضای خود را انتخاب کرد تا در جلسات مشترک با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، بتوانیم به متنی واحد در خصوص اصلاحیه قانون بودجه سال ۱۳۹۲ دست پیدا کنیم.

    اگر چه نوبخت صراحتاً از تعیین پنج نماینده از کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برای مذاکره با دولتی ها در خصوص اصلاحیه لایحه بودجه ۹۲ سخن گفت، اما سخنگوی کمیسیون مذکور امروز پنج شنبه این موضوع را به صراحت رد کرد.

    غلامرضا کاتب در این خصوص توضیح داد: دولت تقاضا کرده کمیسیون برنامه و بودجه نمایندگانی را برای همفکری و هماهنگی درباره اصلاحیه بودجه معرفی کند اما کمیسیون در این زمینه به جمع‌بندی نرسید.

    وی افزود: کمیسیون مذکور هیچ کسی را برای این کار انتخاب نکرده و اگر هم کسی معرفی شده، نظر کمیسیون نیست و هر کس در این زمینه تصمیم گرفته یا حرفی زده، خودش باید پاسخگو باشد.

    * جزئیات درخواست بودجه‌ای دولتی ها از مجلس

    موسی الرضا ثروتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه هم در این رابطه سخنان نوبخت مبنی بر معرفی پنج عضو این کمیسیون به دولت برای رایزنی و توافق در خصوص اصلاحیه بودجه ۹۲ را رد کرد.

    وی توضیح داد: آقای نوبخت روز سه‌شنبه به کمیسیون برنامه و بودجه آمد و بحث مفصلی را در خصوص اصلاحیه لایحه بودجه آغاز کرد و حدود ۲۰ نفر از نمایندگان هم در این خصوص نظراتشان را بیان کردند.

    به گفته این عضو کمیسیون برنامه و بودجه، دولت برای اصلاح بودجه ۹۲ چهار مجوز از مجلس خواسته که این کمیسیون هم به‌طور ضمنی با آنها موافقت کرده اما تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه به نظر نمایندگان ملت در صحن مجلس موکول شد.

    ثروتی درخواست‌های مطرح‌شده از سوی نوبخت را مجوز جابجایی اعتبارات عمرانی، مجوز جابجایی اعتبارات جاری و مجوز برای تخصیص ها عنوان کرد.

    وی همچنین با اشاره به پرداخت عیدانه شش هزار میلیارد تومانی به مردم در اسفند سال گذشته با استقراض از صندوق توسعه ملی گفت: قرار بود سالی ۲ هزار میلیارد تومان به صندوق مذکور بازگردد اما دولت با توجه به شرایط سخت موجود، خواستار تعویق یک‌ساله در بازپرداخت اقساط شد.

    این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان تصریح کرد: در نهایت قرار شد دولت لایحه اصلاحیه بودجه را به مجلس بدهد تا بررسی شود و توافقی برای برگزاری جلسه بین نمایندگان کمیسیون و دولتی ها نشد اما دیروز از طریق رسانه‌ها مطلع شدم سخنگوی دولت گفته که کمیسیون پنج نفر را برای هم‌فکری در خصوص اصلاح بودجه معرفی کرده که نمی دانم این توافق با چه کسی صورت گرفته است.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 16 از 17 نخستنخست ... 67891011121314151617 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دولتمردان کابینه یازدهم در فیسبوک و توییتر
    توسط safaeei در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 28-08-2013, 13:49
  2. حساب ذخيره ارزي چگونه صفر شد
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-03-2012, 09:16
  3. کامران باقری لنکرانی:نقدهای جدی به "احمدی‌نژاد" داریم
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-02-2012, 13:53
  4. غفوری‌فرد: لیست ائتلاف اصولگرایان مکمل لیست ‌جبهه متحد است
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-02-2012, 12:30
  5. احكام خمس‏
    توسط vorojax در انجمن احكام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-07-2011, 09:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه